Ознака: Могамедгаџи Нуров

Нуров поразен во четврт-финалето, но чека шанса за репасаж

Последниот член на македонската експедиција кој настапи на Летните олимписки игри во Токио, борачот Могамедгаџи Нуров, не успеа да го мине четврт-финалето во категоријата...

Македонскиот борач Могамедгаџи Нуров обезбеди олимписка норма за Токио

Нуров ја обезбеди олимписката норма на Светското првенство (СП) во Нур Сулатан (Казахстан), кое заврши вчера, откако во репасажната борба го победи со 2-1...