Ознака: мобиленм тим

Мобилен тим купува храна и лекови за стари и изнемоштени лица...

Поради новонастаната ситуација, а со цел да не остваруваат непосреден контакт со останати лица и да се изложуваат на дополнителна опасност, сите возрасни лица...