15 C
Skopje
23.9.2018 - 10:42

Ознака: мобилем

Македонските граѓани на мобилен месечно зборуваат над три часа

Претплатниците во мобилната телефонија во Македонија месечно во просек зборуваат 197,83 минути, а иницираат по 104 повици, покажуваат последните податоци на Агенцијата за електронски...