16.8 C
Skopje
31.7.2021 - 8:17

Ознака: млечен

Обвинителство поднесе жалба за условната казна за сообраќајката кај Млечен

Основното јавно обвинителство Скопје до Апелациониот суд поднесе жалба на пресудата за условна казна за сообраќајната несреќа што пред две годинии се случи кај...

Кривичниот суд за сообраќајката кај „Млечен“: Неетички е да се коментира...

Целосно неетеички е во јавноста од одредени субјекти да се коментира и злоупотребува првостепена неправосилна пресуда која во иднина може да биде преиначена во...

Нов сообраќаен режим кај „Млечен“

Почна да се спроведува новото сообраќајно решение за Урбаната заедница „Владо Тасевски“ (потегот околу „Млечен“). Сообраќајното решение во голема мера се карактеризира со еднонасочен...