Ознака: млади луѓе

Франција почна да ги вакцинира младите луѓе со сериозни болести

Во Франција почна вакцинацијата против ковид-19 за млади од 16 и 17 години со болести поради кои се изложени на висок ризик од развој...

Им помогнавме на десетина младинци, но сакаме повеќекратно да ја...

Здружение за помош на млади луѓе без родители „За тебе“ Има повеќе здруженија во земјава што се грижат за деца без родители, но здружението „За...

Бектеши: Ги охрабруваме новите компании да инвестираат во проширување на својот...

Министерот за економија, Крешник Бектеши, заедно со министерот без ресор посветен на подобрување на инвестициската клима во Северна Македонија, Хисен Џемаили, и градоначалничката на...