13.8 C
Skopje
23.9.2021 - 22:06

Ознака: млади земјоделци

Пари има, тешко се наоѓаат млади земјоделци

Сумата од 20.000 евра што Владата им ја нуди на земјоделците помлади од 40 години е сосема солидна, но кој ќе ги користи тие...