Ознака: млади европејци

Млади Европејци – Млада Европа на Балканот

Во рамките на проектот на Универзитетот за аудиовизуелни уметности, Европска Филмска Театарска и Танцова Академија, ЕФТА-Скопје, „Млади Европејци - Млада Европа на Балканот“, поддржан...