12.3 C
Skopje
24.2.2020 - 12:45

Ознака: Младински камерен оркестар

Концерт во Кичево на Младинскиот камерен оркестар од Тетово

Во големата сала од Центарот за култура вечерва Младинскиот камерен оркестар од Тетово ќе одржи концерт со работен наслов „Бајка во една зимска вечер“...