-0.2 C
Skopje
22.1.2022 - 0:12

Ознака: Младеновски

Самостојна изложба на Стефан Младеновски

Самостојната изложба на уметникот Стефан Младеновски, насловена „Слики“, ќе биде отворена во просторот на културниот центар „Јадро“ до 18 мај. - Стефан Младеновски во временските...