12.5 C
Skopje
19.11.2019 - 20:18

Ознака: „Млада Европа на Балканот“

Се одржа настанот „Млада Европа на Балканот“

Вчера во салата на „Македонски железници-инфраструктура“, универзитетот ЕСРА организира културно-уметнички хепенинг „Млада Европа на Балканот“, во чии рамки беа презентирани музички, филмски и театарски...