Ознака: „МКЦ за Скопје“

„МКЦ за Скопје“ – во сеќавање на катастрофалниот земјотрес

„МКЦ за Скопје“ е насловен мултимедијалниот настан што в недела, 26 јули, ќе го организира Младинскиот културен центар во спомен на 57-годишнината од скопскиот...

Промоции, проекции, свирки на „МКЦ за Скопје“

Мултимедијалниот културен настан „МКЦ за Скопје“, што традиционално се одржува на 26 јули, оваа година ќе се одржи во паркот на Младинскиот културен центар....