18.8 C
Skopje
31.7.2021 - 4:45

Ознака: мијачките

Се враќа животот во мијачките села

Низ селските улици врволица од луѓе, дојдени од сите краеви на нашата држава, а најмногубројни се младите што ги оживеаја напуштените села. Порано, до...