7.8 C
Skopje
20.10.2021 - 0:49

Ознака: Мишко!“

Вози Мишко, само без ковид-19

Образовниот процес не се само училишната зграда и придружните објекти околу неа. За да се стигне до училиште, долг и трнлив е патот и...

„Вози, Мишко!“ во јавниот градски превоз

Ако во култниот српски филм „Ко то тамо пева“, дотраениот автобус на фирмата „Крстиќ и син“ е симбол на распаѓањето на еден систем и...