0.6 C
Skopje
18.1.2020 - 22:44

Ознака: Мицко

Нешто да те питам, барабо

Океј, може да почнеме? Добро начучулете очи и уши. И без многу татеравење и мрчење. За инсулирање ич не сакам да чујам. Жими новинарот...