Ознака: митски музички настан

„Вудсток“ како митски музички настан

Сотир Костов Есејот посветен на 50 години од „Вудсток“ ќе го започнам во стилот на Драган Б. Костиќ, вечниот младич благодарение на музиката: „Со времето...