-4 C
Skopje
18.2.2019 - 7:51

Ознака: митинзи

ФИНА дозволи пливачите да се натпреваруваат на независни митинзи

ФИНА е под зголемен притисок од пливачите, меѓу кои и олимпискиот и светски шампион Адам Пети, кои бараат поголем финансиски дел од приходите што...

Мали и големи… рејтинзи и митинзи

Од СДСМ, посебно Зоран Заев, имаат простор за задоволство од рејтингот од околу 24 проценти. Зоран Заев целосно го консолидира лидерството во СДСМ, и...