13.8 C
Skopje
23.9.2021 - 23:52

Ознака: Мис лошо однесување

Мис лошо однесување – игран филм

Режија: Филип Лоуторп Улоги: Кира Најтли, Bеј Бакли, Шарлот Спенсер, Кили Хоуз, Суки Ватерхаус... Ова е филмска приказна за жените што решија да го нарушат натпреварот...