Ознака: Мистериозно убиство

Самострели и тестаменти ја продлабочија мистеријата за убиствата во Германија

Две жртви биле застрелани во срцето, односно во главата, додека третата била погодена со стрела во вратот, се наведува во извештајот на полиција, која...

Мистериозно убиство близу Слупчане

Кој ги уби таткото и синот близу кумановско Слупчане, откако во нив било пукано додека биле во возило „опел астра“, е мистерија што полицијата...