16.7 C
Skopje
27.5.2019 - 9:53

Ознака: „Мирно лето“

„Фиатот“ од филмот „Мирно лето“

Што се случило во меѓувреме со овој автомобил, дали тој и денес постои? За среќа - постои. Тоа низ насмевка ми го потврдува Стево...