26.1 C
Skopje
24.8.2019 - 21:14

Ознака: Мириси

Мириси на природата вашиот дом

Тешкиот воздух, цигарите, остатоците од храна и пијалаците сето тоа создава непријатен мирис во вашиот дома, а вам ви се истрошил освежувачот за воздух....