10.8 C
Skopje
18.10.2021 - 1:32

Ознака: Мини-компјутер

Мини-компјутер што го собира во џебот

Компанијата XCY започна продажба на својот ултракомпактен преносен мини-компјутер Н4100, кој може да стои на вашата дланка. Овој компјутер е доволно моќен за да...