12.8 C
Skopje
26.9.2021 - 2:23

Ознака: мини-кампања

Со мини-кампања не се решава слабата заинтересираност за стручните училишта

Како очекува Адеми децата да избираат средно стручно образование кога никој не ги следи нивните афинитети и вештини во основното деветгодишно образование? Постојано само...