30.4 C
Skopje
20.7.2019 - 14:13

Ознака: Министерство за транспорт и врски

Нова планска и проектна документација за електроцентрали од обновливи извори

За потребите на Министерството за економија за изградба на електроцентрали од обновливи извори на енергија ќе се изработи соодветна планска и проектна документација.  Информацијата за...

Објавен оглас за распределба на 53 социјални станови

Министерството за транспорт и врски денеска објави оглас за распределба на 53 станови за социјално најранливи категории граѓани, од кои 43 стана во Кочани...