14 C
Skopje
13.11.2018 - 17:33

Ознака: министерство за одбрана

Ќе се бара решение за руинираниот објект на Министерството за одбрана...

Зградата на поранешниот воен отсек во Кочани ќе и биде преотстапена на локалната самоуправа, за таа да бара решение за нејзина реконструкција или за...

МО ќе покрене постапка против војник кој учествуваше во инцидент на...

Министерството за одбрана (МО) формира Комисија со цел покренување постапка против професионалниот војник М.Б., кој е препознаен на видео-снимка од вчерашниот инцидент на прославата...

МО: Соработката на Македонија и Црна Гора во одбраната пример за...

Министерствата за одбрана и армиите на Македонија и Црна Гора имаат одлична соработка која може да биде пример за регионот, оцениле државните секретари во...