Ознака: министерство за внатрешни работи

Протекоа 76 милиони податоци од министерството за внатрешни работи на Австрија

Во Министерството за внатрешни работи на Австрија, според информациите од сајтот „Буре без дно“, дошло до масивно протекување на полициски податоци. Во едно писмо од...

Спасовски: Исполнувањето на европските стандарди за гранично управување е меѓу најголемите...

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, во Центарот за обука во Идризово присуствуваше на промоцијата на проектот „Усогласување на националните системи со ЕУ и...

Одлична соработка на министерствата за внатрешни работи на Македонија и Словенија

Високо ниво на билатералните односи меѓу министерствата за внатрешни работи на Македонија и Словенија, но генерално и меѓу двете држави беше констатирано денеска на...