-0.3 C
Skopje
25.2.2020 - 5:23

Ознака: Министерството за надворешни работи

Конференција „50 години дипломатија“

Во организација на Министерството за надворешни работи и Дипломатскиот клуб – Скопје, денеска ќе се одржи конференцијата „50 години македонска дипломатија“. На конференцијата воведно обраќање...