26.9 C
Skopje
17.7.2019 - 17:02

Ознака: Милица Паулус

Пишувањето за деца е голем предизвик и уште поголема одговорност

Првите сознанија за светот на книгите се најважни и препорачувам секоја издавачка куќа да ѝ посветува посебно внимание на детската литература, која заслужува да...