Ознака: милион долари

Клуни им дал на 14 пријатели по милион долари за да...

Познатиот американски глумец и режисер, Џорџ Клуни, своевремено им подарил по милион долари на неговите 14 најблиски пријатели. Во интервју за магазинот за мажи...

Американец за лекување од ковид-19 добил сметка од милион долари

Седумдесетгодишен Американец, кој бил во многу критична состојба поради ковид-19, добил шокантно висока сметка од 1,1 милион американски долари за трошоците за лекување во...

Пронашле милион долари на пат

Едно семејство од округот Каролајн во Мериленд пронашло вреќи со речиси милион долари во готово на автопат. Додека се возела со семејството, Емили Сканц забележала...

Калкулиран ризик – прашање од милион долари

Калкулиран ризик е новиот термин што доминира во македонската јавност за време на пандемијата и пред кој се исправени социолози, психолози, здравствени работници, економисти,...