Ознака: Миленкоски

Книгата е сончев дворец

Од творештвото на писателот Перо Миленкоски Летото в игра ни мина, најубав спомен е веќе. Книгата со нас е сега лична ко најнежно цвеќе. Еве го септември дојде, плодови донесе...