Ознака: Мила

Мила, ми текна!

Од „Миле, ми текна“ до „Мила, ми текна“ – тоа е една од клучните промени од едниот режим со заробен ум до овој другиот...

На питачки стап со Нина и Мила

Секогаш кога сум принудена да реализирам колоквиуми или испити по пат на тестови се трудам прашањата да бидат поставени интелигентно, на начин што ќе...

Буфон влезе во „клубот“ на Малдини, Ѕоф, Мила, Гигс…

Буфон (41), кој се врати во Јувентус од ПСЖ и потпиша нов, едногодишен договор, ќе ѝ се придружи на малата одбрана дружина од седум...