-0.1 C
Skopje
22.2.2020 - 21:17

Ознака: Милан Пајевиќ

A каде беше ти?

Зошто морам да им се извинам на моите родители? Затоа што им ги остававме нашите деца во текот на летото, не размислувајќи колкава одговорност...