6.8 C
Skopje
7.12.2019 - 16:18

Ознака: Милан Панчевски

Почина Милан Панчевски

Вчера, во 84-та година од животот, почина Милан Панчевски, долгогодишен општествено-политички работник во Социјалистичка Република Македонија и поранешната југословенска федерација. Во својот работен век...