-2 C
Skopje
23.2.2019 - 10:32

Ознака: микрочипирање миленици

Сопствениците можат бесплатно да добијат чип за своето куче или маче

Агенцијата за храна и ветеринарство почнува кампања за микрочипирање миленици Сопствениците на домашни миленици, односно на кучиња и на мачки од денеска ќе можат бесплатно...