Ознака: миг 29

Ни трага ни глас од авионот што падна во Каспиското Море

Азербејџанскиот авион „Миг-29“ падна на Каспиското Море, а пилотот исчезна, соопшти азербејџанското Министерство за одбрана. Во тек е истрага и се трага по пилотот. Исто...