Ознака: Мигел Делибес

Ќерката на шпанскиот писател Мигел Делибес во Скопје

„Фондацијата Мигел Делибес“ се обидува да го зачува наследството на татко ми, исто така и да го олесни ширењето на неговата работа и вредностите...