Ознака: МЗЗПР

Да си признаеме дека во Македонија се гине на работно место...

Денес е Светскиот ден за заштита при работа. Македонското здружение за заштита при работа (МЗЗПР) изработува извештај со евиденција на случените несреќи и повреди...

МЗЗПР: 100 отсто плата за секој вработен-заболен од коронавирусот на работното...

Македонското здружение за заштита при работа (МЗЗПР) достави предлог текст на уредба до Владата со која бара на секој заразен на работното место со...

МЗЗПР му донираше заштитна опрема на Инспекцискиот совет

Обврска и поширок национален интерес е заштитата на инспекциските службеници од сите потенцијални ризици при вршењето на нивните тековни обврски – ова беше заеднички...