36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 19:03

Ознака: меѓународните

Сериозно да се разберат патоказите на меѓународните авторитети

Крајно загрижувачката состојба, особено по најавата на американскиот претседател Џо Бајден за жестока борба против корупцијата во регионот на Западен Балкан, а со тоа...

Битката за гласови и преку меѓународните договори?

Одбележувањето на двегодишнината на Преспанскиот договор го поттикна прашањето дали и на кој начин добрососедските договори би можеле да бидат „адут про или контра“...