Ознака: меѓународниот мониторинг

Маричиќ: Стартува меѓународниот мониторинг на случаите на организиран криминал и висока...

Министерот за правда, Бојан Маричиќ, учествуваше на настанот за одбележување на активностите за мониторинг на судски процеси во областа на организираниот криминал и корупција,...