Ознака: меѓународна јуниорска олимпијада

Македонски ученици освоија пет медали на олимпијада за природни науки во...

На прогласувањето на најдобрите олимпијци на Меѓународната јуниорска олимпијада по природни науки, во арената во Доха, Катар, македонскиот тим се закити со пет медали...