Ознака: меѓународна експертска група

Делегациите разменија мислења на првиот состанок на меѓународната експертска група

Македонската и грчката делегација денеска разменија мислења и разговараа за Деловникот за работа, имајќи ги предвид заклучоците од претходните состаноци што се одржаа во...