Ознака: меѓународна економска конференција

Меѓународна конференција „Дигиталната трансформација на економијата и општеството…“

На Економскиот факултет во Прилеп денеска се одржува меѓународна конференција на тема „Дигиталната трансформација на економија и општеството - обликување на иднината" на која...