13.8 C
Skopje
22.9.2021 - 5:04

Ознака: Меѓународната Организација на Франкофонијата

Пајо Авировиќ поставен за Специјален пратеник на претседателот при Постојаниот совет...

Претседателот Стево Пендаровски, потпиша указ за поставување на Пајо Авировиќ на должноста Специјален пратеник на Претседателот на Македонија, при Постојаниот совет на Меѓународната Организација...