Ознака: Меѓународен саем

Извонредни предавачи и деловни лидери на меѓународниот саем РЕНЕКСПО

Организаторот на првиот меѓународен саем РЕНЕКСПО, преку соопштение ги повикува заинтересираните да ги проследат пропратните конференции кои ќе соберат извонредни предавачи, носители на одлуки,...

Меѓународниот саем РЕНЕКСПО првпат во Македонија

Меѓународниот саем РЕНЕКСПО ( RENEXPO) првпат во Северна Македонија ги отвора своите врати за деловните лидери, носителите на одлуките, локалните и меѓународните стручњаци за...

Драконски безбедносни мерки во Солун за отворањето на Меѓународниот саем

Закажаните три различни и меѓусебно неповрзани протести, еден против договорот од Преспа од една, друг организиран од грчките синдикати за економската политика и трет...