8.8 C
Skopje
28.11.2021 - 1:31

Ознака: меѓународен притисок

Уставните промени како потреба или израз на меѓународен притисок?

Балканските држави се изложени на меѓународниот притисок за менување на уставите, а политичките аналитичари во Србија во заднината на изјавата на Лајчак препознаваат сигнали...