Ознака: меѓународен ден за лицата со попреченост

Одбележан Меѓународниот ден на лицата со попреченост

Сите заедно треба да ја зголемиме свеста и да ја разбереме различноста на лицата со попреченост, бидејќи секој човек е подеднакво важен. Ова е...