8.8 C
Skopje
28.11.2021 - 1:33

Ознака: меѓувладин состанок

Одржан првиот меѓувладин состанок на Комитетот за управување со сливот на...

Во Охрид се одржа првиот меѓувладин состанок на Комитетот за управување со сливот на Охридското езеро, согласно договорот меѓу Владата и Советот на министри...