11.9 C
Skopje
19.4.2019 - 12:58

Ознака: меѓинародно право

Ерозија на меѓународното право и девалвација на ООН

Реформи на ОН се неопходни, бидејќи во момент кога се создава нова прераспределба и рамнотежа на силите во светот, отсуството на принципите на меѓународното...