2.8 C
Skopje
28.1.2022 - 12:54

Ознака: Меша Селимовиќ

Снимка од досега необјавено интервју со Меша Селимовиќ

Повеќе го ценам напишаниот збор, отколку својот, се зборовите со кои почнува снимката од интервјуто со Меша Селимовиќ, кое досега не било објавено. Во емисијата...