-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 4:50

Ознака: Мечта

Мечта

И тоа да се сонува за големи нешта (не само декларативно, туку со тежнеење, упорност, спортска дрскост, инает, дисциплина, самомотивација, посветеност, откажување...). Сево ова...