1 C
Skopje
23.2.2019 - 14:50

Ознака: мечок

Мечок скршил прозорец од автомобил и ги изел сите колачи

Мирисот на свежи колачиња привлекол мечок која во една планинска населба во Њу Џерси, насилно влегол во автомобил и сите ги изел. Единствени траги од...